vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu l-a dat afară pe Nicolo Napoli!

Scandal la FCU Craiova! „Ați ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea!” Peluza Sud 97 i-a lăsat pe jucători fără tricouri. Mititelu l-a demis pe antrenorul Nicolo Napoli și a anunțat noul staff.

 

FCU Craiova, echipă ce a anunțat ca obiectiv promovarea în B, a smuls un egal, din penaly, în prelungiri, la Pucioasa. Și s-a îndepărtat astfel la 8 puncte de prima poziție în clasament, ocupată de Turris Turnu Măgurele. Cu accederea în B aproape compromisă, suporterii din Peluza Sud 97 le-au luat jucătorilor tricourile, apreciind că aceștia nu sunt demni să le poarte. Apoi le-au transmis următorul mesaj: „Aţi ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea! Dacă pe 16 martie 1983 Ştiinţa îngenunchea Kaiserslauternul şi se califica în semifinalele Cupei UEFA, la fix 36 de ani diferenţă, Universitatea este pusă în cea mai ruşinoasă postură din istorie, fiind în imposibilitatea de a depăşi echipa din Pucioasa! Considerăm că aşa nu se mai poate şi de aceea am trecut la măsuri din ce în ce mai usturătoare. Azi v-am luat tricourile. Nu se ştie ce va mai urma… Nu aveţi ce căuta în tricourile Campioanei Unei Mari Iubiri! Aţi pătat prin atitudinea voastră istoria unui întreg oraş, mizeriilor! Am moştenit Spiritul Ştiinţei de la bunici şi părinţi! Nu vă permitem să-l compromiteţi, mercenarilor! Tricourile rămân la noi, voi nu meritaţi nici măcar dispreţul nostru! Peluza Sud nu admite niciun pas greșit!

În cadrul unei ședințe fulger ce a avut loc ieri la prânz, Mititelu l-a dat afară pe Nicolo Napoli, urmând ca de pregătirea echipei să se ocupe Adrian Filip și Mădălin Ciucă. În prealabil, patronul Mititelu anunțate vinovații pe facebook: „Indiferent de rezultate clubul merge înainte, orice alte comentarii contrare sunt eronate. Obiectivul asumat şi declarat al echipei pentru acest sezon este promovarea în Liga 2. Clubul a asigurat în acest sezon (eforturi financiare enorme), condiţii net superioare celorlalte competitoare, cu toate acestea rezultatele și jocul s-au lăsat așteptate. Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de antrenorul Nicolo Napoli vizavi de lot, pregătire centralizată, veniri/plecări jucători. În acest moment echipa s-a îndepărtat mult de locul 1, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanța. Responsabili pentru această stare sunt Preşedintele Pușcaș şi Antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicaţii pentru această stare de fapt, urmând ca mâine să se facă o analiză a tuturor aspectelor menționate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, Mititelu a anunțat că în funcție de decizia dintr-un proces va construi sau nu un stadion de 10.000 locuri la Balta Craiovița: „Legat de activitatea clubului, subsemnatul am ca prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament, dar şi antamarea discuţiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri în zona Balta Craiovița. Însă despre aceste investiţii sper să am vești bune după ziua de marţi când se pronunţă instanța în procesul cu Puz-ul”.

 

Politica