marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângeri pe linie pentru baschetbaliștii Craiovei

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, trece printr-o perioadă extrem de grea. Oltenii au bifat 5 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, iar forma bună de la începutul sezonului pare doar o amintire frumoasă pentru alb-albaștri.

Duminică seara, trupa din Bănie a pierdut în fața celor de la UBT Cluj, scor 69-95. Partida s-a disputat în Sala Polivalentă din Craiova și a contat pentru etapa a șaptea din Grupa Roșie.

Pentru Craiova au evoluat: Koreniuk (17 p.), Troupe (18 p.), Fraseniuc, Gajovic (8 p.), Mijajlovic, Casale (4 p.), Boone (5 p.), Curry (17 p.), Berculescu.
Oltenii și-au fixat obiectivul: locul 4. Chiar dacă au pierdut șansa să îți asigure acest loc, Marius Toma are încredere că în următoarele trei meciuri, SCM își va reveni. Managerul Craiovei este de părere că alb-albaștrii au avut ghinion, pentru că le-au fost adversari ardelenilor, chiar în cel mai bun meci al acestora.
„Astăzi Clujul a reușit cel mai bun meci din acest sezon și, din păcate, noi am fost adversari. În primele 15 minute oaspeții au jucat foarte bine și ne-am demoralizat. Am ratat șansa să fim siguri de locul 4, însă mai avem trei partide de disputat până în play-off și vom lupta în continuare pentru a termina pe acest loc”, a declarat Marius Toma.

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM U Craiova are probleme pe toate fronturile. Dacă în campionat, situația este una aproape dezastruoasă, craiovenii au șanse minime de calificare în faza următoare a Cupei României. În turul sferturilor de finală, elevii lui Todorov au fost învinși de CSU Sibiu, scor 89-74.
Returul dintre SCM U și Sibiu este programat astăzi, de la ora 18:00 și va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova.

Politica