joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestat pentru violenţe

Un bărbat, din comuna Ghioroiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și uciderea animalelor cu intenție.

Potrivit Poliţiei, pe 13 martie, oamenii legii au fost sesizați de o femeie din comuna Fârtățești, cu privire la faptul că fratele și concubinul acesteia au fost agresați fizic, pe raza comunei Ghioroiu, de alți doi bărbați, de 21 și 27 de ani.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele două persoane bănuite ar fi agresat fizic doi bărbați, pe fondul unui conflict spontan, în apropierea unui local din comuna Ghioroiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La aceeași dată, tânărul de 27 de ani ar fi incendiat o anexă gospodărească a uneia dintre persoanele vătămate, în care se aflau câteva zeci de ovine.

Polițiștii au demarat imediat investigațiile, iar la data de 15 martie a.c., persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 16 martie a.c., bărbatul de 27 de ani, cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și uciderea cu intenție a animalelor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, conform IPJ Vâlcea.

Politica