vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Licitaţia pentru loturile III şi IV din drumul expres Craiova-Piteşti, reluată într-o lună

Licitaţia pentru loturile III şi IV din drumul expres Craiova-Piteşti va fi reluată la până la finele lui aprilie, după ce a fost contestată şi blocată în instanţă. Asta a afirmat, la Craiova, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

“Pe lotul II  avem un constructor român care a devansat termenul de elaborare a proiectului tehnic. Aşteptăm să vedem aceeaşi mobilizare şi lotul I pentru că, practic, devansarea termenului implică şi o execuţie mult mai rapidă a acestui proiect. Loturile III şi IV le vom lansa până la sfârşitul lunii aprilie, pe SICAP. Sper să nu mai avem alte probleme, mai ales după ce vom face şi aceste modificări la legislaţia pe achiziţii. Eu am înţeles foarte bine mesajul românilor şi nerăbdarea românilor”, a declarat ministrul.

El a făcut un scurt istoric al proiectului drumului expres, afirmând că întârzierile au fost cauzate de legislaţia din domeniul achiziţiilor publice şi că va propune modificarea acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Am lansat proiectarea şi execuţia pentru acest obiectiv de investiţii, s-a demarat licitaţia. O firmă care nu a participat la licitaţie a contestat rezervele de implementare din acest proiect, rezerve care veneau tocmai să ajute firmele în momentul în care aveau anumite probleme de ordin financiar şi nu ajungeau cheltuielile neprevăzute din proiect. Maine la ora 11 va avea loc comisia de industrie şi juridică şi voi merge cu nişte modificări pe pachetul de legislaţie pe parte de achiziţii”, a mai declarat ministrul Transporturilor.

Politica