joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova a câștigat ultimul meci din sezonul regulat

Echipa de volei masculin a Craiovei a câștigat ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei A1, scor 3-0, în fața celor de la Baia Mare. Partida s-a disputat în Sala Polivalentă din Bănie, iar victoria aduce un plus de moral în trupa alb-albaștrilor, chiar înainte de startul play-off-ului.

Pentru SCM U Craiova au fost disponibili: Lupu, Olteanu, Lică, Ene, Milivojevic, Halilovic, Sestan, Călin, Georgescu, Olteanu, Majstorovic (L), Diaconescu (L).

Voleibalistul formației din Bănie, Bogdan Ene, este încrezător în forțele echipei și consideră că victoria cu Baia Mare a fost foarte importantă, mai ales că urmează zece runde de foc în play-off. Craiovenii și-au propus să ocupe un loc în fruntea clasamentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am obținut trei puncte foarte importante înainte de începerea play-off-ului. De acum înainte va fi mult mai greu, vor fi zece partide foarte echilibrate și sperăm să ocupăm un loc cât mai bun în clasament”, a declarat Ene, la finalul meciului cu Baia Mare.

Elvevii lui Dănuț Pascu au încheiat campionatul regulat pe poziția secundă, la egalitate de puncte cu Arcada Galați (46) și la doar un singur punct de liderul VCM Zalău.

În prima rundă din play-off, SCM U Craiova primește vizita celor de la Dinamo București.

Rezultatele ultimei etape din sezonul regulat:

Arcada Galați – Dinamo București 3-0
SCM U Craiova – Știința Baia Mare 3-0
U Cluj – CSM București 0-3
Unirea Dej – Câmpia Turzii 3-1
Steaua București și Zalău au stat

Politica