vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pe picior de război: „Este Ziua Ungariei și vor să ne bată!”

Oltenii folosesc argumente de natură etnică pentru a justifica setea de victorie a adversarului.

Stephane Acka a fost prezentat iar oficial la Craiova. Jucătorul a îmbrăcat tricoul FCU, apoi CSU, iar acum se întoarce la formația din prima ligă. El a explicat de ce a revenit în Bănie și a anunțat că antrenorul poate conta pe el chiar de la meciul cu Sepsi: „Mi-am dorit să vin înapoi, mai ales că-l cunosc pe domnul Mangia, care vorbește italiana, în plus lumea de aici iubește fotbalul, eu vreau să fac performanță. Fizic sunt ok, sunt aici de-o lună. Concurența este bună, pentru că sunt jucători foarte buni aici, la Craiova. Când îmi va veni rândul voi da totul pentru echipă. Prin concurență, echipa crește ca valoare”.
Despre partida de la Sf. Gheorghe, Acka a spus: „E un meci greu. E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată. Noi vom juca cu responsabilitate”. Fundașul ivorian a dezvăluit de ce a părăsit echipa în 2017: „N-am plecat pentru că am vrut să trădez echipa, am avut un conflict cu domnul Mulțescu, pe care-l respect. Suporterii sunt împărțiți în ceea ce mă privește, unii sunt supărați, alții mi-au transmis mesaje de încurajare. Sper ca prin evoluțiile mele să-i bucur pe toți”.

Fără Martic cu Sepsi
Devis Mangia a prefațat astfel înfruntarea de mâine, de la Sf Gheorghe: „Un meci important, dificil. Este primul meci al lor din istorie în play-off. Sepsi vrea să câștige meciul, e normal. Nu e o problemă de unde este antrenorul lui Sepsi. E o echipă valoroasă, antrenată bine, noi mergem să scoatem maxim. Respectăm toți jucătorii, inclusiv pe Tandia, dar nu ne e teamă de el. Trebuie să mergem acolo cu personalitate”.
Mangia nu se va baza pe Martic, accidentat, pentru duelul cu Sepsi. Antrenorul a explicat situația jucătorilor pedepsiți: „Fedele și Meza Colli sunt out din lot, e decizia clubului și a antrenorului. Nu e vorba de conflict între mine și jucători. Ce s-a întâmplat rămâne între noi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica