joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După ce a acuzat Sepsi de non-combat, căpitanul CSU Craiova s-a scuzat!

Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, a devenit, în urma declarațiilor date, personajul central al meciului cu Astra.

La finalul partidei de pe Oblemenco, Bancu a dat de înțeles că Sepsi nu se chinuie prea tare când o are în față pe CFR Cluj: „Îşi vor da viaţa cu noi, ţinând cont de mai multe… Nu vreau să mai zic. Ei îşi vor da viaţa, pentru că aşa se întâmplă când joacă cu noi şi cu celelalte echipe. Când au jucat cu CFR, nu au putut să facă nimic. Acum sper să nu facă nimic nici cu noi şi să câştigăm”.
Declarația olteanului are acoperire, având în vedere că în cele 6 meciuri oficiale disputate între cele două formații, echipa din Sfântul Gheorghe nu a luat nici măcar un punct.

Bokor: „E inimaginabil ca un jucător să insinueze așa ceva”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reacția a venit de la Janos Bokor, directorul sportiv al covăsnenilor: „Din păcate am început cu prostii în legătură cu CFR și Sepsi. Noi ne-am dus acolo să jucăm un fotbal bun. Noi nu avem nicio treabă cu astfel de lucruri. Am dorit să plecăm cu cele trei puncte, dar nu am reușit. Nu putem în acest moment să ne comparăm cu CFR Cluj. Nu trebuie să ieși și să spui astfel de lucruri, pentru că nu știi ce e la noi în club. Nu vom fi niciodată acel tip de echipă la care s-a gândit domnul Bancu. Dar, după cum îi spune și numele, domnul Bancu probabil că spune bancuri. O fi fost și ăsta un banc de-al lui. E ceva inimaginabil ca un jucător să insinueze așa ceva și să spună că vom muri pe teren contra Craiovei. Să lase aceste declarații că nu este bine ce face”.

Bancu: „Îmi cer scuze!”

Pe pagina de facebook a celor de la CSU Craiova a apărut o declarație, care i-ar aparține căpitanului formației oltene: „Îmi cer scuze față de CFR Cluj și Sepsi dar și față de suporterii acestora pentru declarațiile cel puțin neinspirate de la finalul meciului cu Astra Giurgiu, fiind cuvinte spuse la cald, după o partidă cu o încărcătură foarte mare. Le asigur pe cele două cluburi de respectul meu deosebit pentru ceea ce se întâmplă la Cluj-Napoca și Sfântu Gheorghe, atât prin prisma performanței sportive, cât și prin ceea ce se face pentru suporteri, așa cum este și la Craiova”.

Nu e singura polemică stârnită de Bancu după meciul cu Astra. La finalul acestuia, jucătorul formației craiovene mărturisind că a lovit mingea cu mâna în careu, fapt pe care i l-a confirmat și centralului după meci: „M-a întrebat Istvan, i-am zis că m-a lovit mingea în mână, dar a fost dintr-un metru, mă bucur că nu a dat”. Declarația lui Bancu a fost urmată de un comunicat dur al giurgiuvenilor, care, între altele precizează: „Cum poate fi explicată decizia neacordării unui penalty recunoscut și de jucătorul advers? A acordării unor cartonașe galbene, pentru echipa noastră, venite în urma unor faulturi nesancționate ale adversarilor (situația lui Zoua)? A ‘trecerii cu vederea’ a unor atacuri care au depășit ‘limitele’ (revedeți lovitura primită de Bejan)? Și multe altele…”
Partida CSU Craiova – Astra Giurgiu s-a încheiat 1-0 pentru gazde. În următoarea rundă, oltenii se vor deplasa pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Politica