joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul care a căzut din podul turlei bisericii, transferat la un spital din Capitală

Bărbatul, de 35 ani, din Craiova, care a căzut din podul turlei unei biserici din Gorj, de la 18 metri înălţime, a fost transferat la Spitalul Clinic Fundeni din Capitală.

Medici spitalului din Târgu Jiu spun că s-a luat decizia transferării lui la Bucureşti întrucât era în stare gravă.

A fost transferat la București. La zece minute de la prezentarea în Unitatea de Primiri Urgențe s-a constatat șocul hemoragic, cu multiple fracture costale, pe stânga, ruptură de ficat, ruptură de splină și ruptură de diafragmă, prin penetrarea coastelor rupte. S-a intervenit chirurgical, s-a făcut sutura organelor vitale, splenectomia, s-a evacuat cavitatea peritoneală de sânge. Ulterior, joi dimineața, după ce și-a revenit din anestezie, stara a fost relativ stabilă, moment în care a fost transferat la București, la Spitalul Fundeni, s-a luat legătura cu domnul profesor Irinel Popescu, în momentul de față pentru leziunile hepatice, pentru că aici, la noi, practic s-a cusut ficatul într-un mod grosier, neputând să fie executată chirurgia hepatică, așa cum sunt procedurile, neavând specialiști, chirurgici hepatologi”, a declarat Costinel Popescu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că bărbatul, care este administrator al unei firme din Dolj, se urcase în turla bisericii cu intenţia de monta un paratrăsnet pe acoperiş. Tavanul, confecţioant din scânduri, s-a prăbuşit, bărbatul căzând în gol.

Poliţia şi ITM Gorj au anchete în derulare în acest caz.

Politica