vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În stare gravă la spital, după ce a căzut de pe turla bisericii

Accident grav la Biserica Înălțarea Domnului din Bumbești-Jiu. Un bărbat, de 35 ani, din Craiova, a căzut de la o înălţime de 18 metri de pe turla bisericii, unde se urcase, se pare, pentru a monta un paratrăsnet. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

Oamenii legii au stabilit, după primiele cercetări, că bărbatul a căzut după ce tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit,

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, judeţ Dolj, cu privire la faptul că, un bărbat de 35 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi căzut de pe acoperişul unei biserici, la care executa lucrări de reabilitare. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi urcat pe acoperişul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecţionat din scânduri s-a prăbuşit”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost transporat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea prevederilor legale privind sănătatea și securitatea în muncă. O anchetă face şi ITM Gorj.

Firma care executa lucrări de reparații la biserică este din județul Dolj.

Politica