vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi gorjeni au rămas fără mașina cu care făceau contrabandă

O femeie și un bărbat sunt cercetați pentru contrabandă cu țigări, după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au găsit în autoturismul lor aproximativ 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Gorjenii au fost opriți în trafic pentru un control, în urma căruia oamenii legii au depistat țigările.

În mașina condusă de gorjeancă, în vârstă de 31 de ani se mai afla un pasager, în dreapta, un bărbat de 39 de ani, ambii domiciliați în județul Gorj.

La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate a maşinii mai multe colete voluminoase ce conţineau ţigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii celor două persoane împreună cu maşina cu ţigări la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor”, potrivit unui comunicat de presa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Autoritățile au depistat 5.960 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 69.700 lei. Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. În plus, autoturismul în valoare de 11.750 lei, folosit la transportul ţigărilor, a fost confiscat până la finalizarea anchetei.

Politica