vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorii cu iz de calificare

CS Strehaia și Viitorul Șimian s-au impus în manșa-tur a semifinalelor Cupei României – faza județeană Mehedinți și au luat o opțiune serioasă în privința calificării.

Prima manșă a semifinalelor Cupei României – Mehedinți a lămurit, într-o bună măsură, numele echipelor care au cele mai mari șanse să acceadă în ultimul act. Dacă CS Strehaia s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Pandurii Cerneți, prin golurile lui Andrei Enea (72) și Sebastian Cojocaru (87), respectiv Lucian Zamfir (56), Viitorul Șimian a dispus cu 4-2 de Recolta Dănceu, pe teren propriu. Oaspeții au marcat primul și ultimul gol al partidei, prin Ionuț Mări (15) și Laurențiu Ștefan (88), dar reușitele lui Mihai Pena (30, 32, 43) și Eduard Popescu (75) au adus victoria gazdelor. Deși calificarea încă se mai joacă, Strehaia și Viitorul Șimian au prima șansă să acceadă în ultimul act. Suspansul se va risipi sâmbătă, când este programat returul celor două jocuri.

Anul trecut, Viitorul Șimian și-a adjudecat Cupa României -Mehedinți, după ce a dispus în finală de Știința Brosteni, cu scorul de 6-0.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Semifinale

Tur

CS Pandurii Cerneți – CS Strehaia 1-2

ACS Viitorul Șimian – AS Recolta Dănceu 4-2

Returul

Sâmbătă, ora 11:00,

Recolta Dănceu – Viitorul Șimian

Sâmbătă, ora 14:00

CS Strehaia – Pandurii Cerneți

Politica