joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Silviu Bogdan și-a dat demisia de la CSU!

Formația olteană a găsit repede înlocuitor pentru funcția de manager a Centrului de copii și juniori.

În weekend, Silviu Bogdan a anunțat despărțirea de CSU Craiova. Fostul arbitru de Liga 1 a avut o perioadă extrem de productivă în funcția de manager al centrului de copii și juniori al formației oltene. El nu a dorit să divulge motivele care l-au determinat să părăsească gruparea olteană. „Hotărâre grea, în cele din urmă favorabilă familiei mele. Am lucrat cu mulți oameni de calitate din staff-ul administrativ şi cel sportiv, iar asta nu-mi face deloc despărțirea uşoară de acest club frumos, a spus Bogdan pentru Jurnalul Olteniei.

Silviu Bogdan i-a pasat lui Mihai Rotaru toate formațiile de copii și juniori, atunci când acesta s-a înhămat să construiască noua echipă a orașului. Cei mai valoroşi, în frunte cu Screciu, au fost transferați şi i-au adus lui Rotaru peste 2,5 milioane de euro în ultimii doi ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dragoș Stăvaru, în locul lui Silviu Bogdan

Silviu Bogdan a propus patronatului ca Sorin Cârțu să-i continue activitatea, bineînțeles dacă gloria din ofensiva Craiovei Maxima ar fi acceptat această funcție. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia dată de Silviu Bogdan, că CSU Craiova i-a găsit înlocuitor. L-a pus în funcția de manager al centrului de copii și juniori pe Dragoș Stăvaru, fost mijlocaș în echipa Universității Craiova care promova în sezonul 2005-2006, apoi angajat la clubul lui Adrian Mititelu.

 

Politica