joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oprișan nu crede în remanierea lui Toader

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat luni că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, „știe cu ce să mănâncă justiția” iar zvonurile privind remanierea acestuia sunt „povești de adormit copiii”, scrie HotNews.

Declarația liderului de la Vrancea apare în contextul în care Liviu Dragnea și apropiați ai acestuia sunt nemulțumiți de faptul că Toader nu a dat OUG-urile care urmează să modifice din nou legile justiției. 

Întrebat dacă Toader ar trebui remaniat sau dacă ar trebui să demisioneze din funcţie, Oprişan a susţinut că „asta e poveste de adormit copiii”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Probabil că, dacă e nevoie de mai multă determinare, doamna prim-ministru trebuie să analizeze aceste lucruri. Există o singură restanţă (în ce priveşte emiterea de ordonanţe de urgenţă cerute de PSD – n.r.), eu cred că se lucrează la ea, este vorba de punerea în vigoare a articolelor declarate constituţionale de Curtea Constituţională. Probabil că o să o facă”, a mai spus Oprişan. 

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit luni iar printre temele care figurează pe agenda conducerii PSD se află și nemulțumirile la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Politica