vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorii de la CFR ’43, în febra amicalelor

Înființată în urmă cu 4 luni, singura echipă de futsal din Mehedinți continuă seria partidelor de verificare din acest an.

După victoriile cu Jiul Rovinari (8-5) și CS Strehaia (23-5), urmate de înfrângerea cu liderul seriei a 5-a din cadrul Campionatului Național U19 de Futsal, Viitorul Băleasa (4-11), CFR Turnu Severin 1943 a dispus cu 13-8 de AS Decebal Eșelnița. Deși nu sunt prea familiarizați cu jocul în sală, juniorii de la Eșelnița, aflați pe primul loc în Campionatului Județean de Fotbal U19 din Mehedinți, au oferit o replică destul de bună și chiar au condus în două rânduri. În final, echipa mai experimentată pe parchet s-a impus la 5 goluri diferență. Andrei Nohaiu (6 g), Eugen Toader (2), Andy Chircu (2), Raul Iorgulescu, Iulian Szaniszlo si Coti Dănoiu, respectiv Octavian Orbulescu (2), Emerich Tomulescu (2), George Cherescu (2), Adrian Tomescu si George Dumbravă au fost marcatori jocului disputat în Sala de Sport a Școlii Generale nr.15 din Drobeta Turnu Severin.

Din toamnă, CFR Turnu Severin 1943 va debuta în Campionatul Național U19 de Futsal. Până atunci, juniorii pregătiți de Alexandru Sitaru vor fi angrenați într-o serie de partide amicale. Luna viitoare, oficialii clubului severinean vor organiza și Cupa CFR ’43, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vrem să susținem cât mai multe jocuri de verificare, chiar și cu echipe care nu sunt de futsal, dar care au juniori foarte buni, angrenați în lupta pentru titlul județean la fotbal. Suntem la început de drum, iar copiii noștri au nevoie de cât mai multe jocuri. Vom organiza și prima ediție a Cupei CFR ’43, la care vom invita echipe valoroase de futsal„, a spus antrenorul Alex Sitaru.

Politica