vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin Iordache, pe lista PSD pentru europarlamentare

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei Ordonanţe 13, care a scos în stradă sute de mii de oameni, are şanse mari să prindă un loc fruntaş pe lista PSD pentru europarlamentare, susţin surse din conducerea partidului pentru Adevărul.

Florin Iordache este unul dintre oamenii fideli lui Liviu Dragnea. Deocamdată, lista PSD pentru Bruxelles are un singur nume bătut în cuie: senatorul Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu.

Lista pentru alegerile europarlamentare va fi finalizată pe 15-20 martie, a anunţat preşedintele PSD Liviu Dragnea. De asemenea, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus că partidul său va propune listă separată de PSD la europarlamentare. Până acum, şi-au anunţat intenţia de a candida la europarlamentare social-democraţii Victor Negrescu şi Rovana Plumb.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Pe 15 februarie, Guvernul a adoptat cadrul general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

Politica