miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iarna iar ne-a prins nepregătiţi

UPDATE/ Mai mulţi şoferi au aşteptat noaptea trecută în maşini ca utilajele de deszăpezire să cureţe drumurile pe care se aflau. DRDP Craiova a lucrat toată noaptea, însă viscolul a fost puternic şi intervenţia a fost dificilă.

Spre dimineaţă, la Basarabi, un TIR a derapat, a lovit un stâlp şi a rămas în mijlocul drumului. Potrivit ISU Dolj, vehiculul a fost remorcat şi s-a dat drumul la circulaţie.

ISU Dolj a intervenit, împreună cu CEZ, în Fratoştiţa şi Bistreţul Nou, unde, din cauza viscolului două fire de înaltă tenisune s-au rupt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

https://www.facebook.com/Drdpcv/videos/397714340989820/?t=0

În vreme ce Direcţia de Drumuri şi Poduri anunţă pe facebook că intervine pentru deszăpezire, şoferii prinşi pe drumurile Doljului se plâng de condiţiile în care se circulă.

În apropiere de Pieleşti, traficul a fost blocat după ce un TIR a derapat şi a blocat drumul. Acum se circulă, dar cu dificultate, vizibilitatea fiind redusă.

În Craiova cad copaci şi balcoane

ISU Dolj a fost solicitat, în această seară, în Craiova, pentru degajarea a doi copaci rupţi de viscol, pe Derobirii şi Castanilor, dar şi a unui balcon care a început să se desprindă. Se întîmplă pe strada T. Lalescu, bl.H13, sc.1, et.1, ap.1. Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova intervine la faţa locului. Este vorba despre un balcon vechi, construit din lemn.

Nici pe străzile Craiovei nu s-a intervenit la timp, spun şoferii.

Politica