vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Deputatul PSD Alina Teiș face propagandă mincinoasă

Cât tupeu, câtă ipocrizie, cât fariseism! S-a ,,metamorfozat” foarte repede și deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș! În loc să fie corectă și cinstită și să anunțe cu eleganță faptul că PNL este partidul care a inițiat și trecut prin Parlament mărirea alocației copiilor și că da, PSD, a găsit ulterior altă formulă de punere în practică a acestui lucru bun, ea spune doar ce îi convine, crezând probabil că păcălește opinia publică și aduce capital electoral partidului său.

Deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș, lăudătoarea de serviciu a lui Liviu Dragnea, bate iar câmpii și dezinformează cu bună știință populația. Deși a votat în Parlament împotriva proiectului privind dublarea alocației pentru copii, ea a ținut un discurs în plen în care a lăudat propriul partid pentru această inițiativă, chipurile a PSD. Un gest similar de dezinformare și fariseism a făcut alt parlamentar de Mehedinți, deputatul PSD Vlad Bontea.

Concret, adoptarea OUG de dublare a alocațiilor pentru copii, inițiativa fiind a deputatului PNL Robert Sighiartău, votată în Parlament, a ajuns motiv de mândrie și asumare pentru PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Prin tot ceea ce facem, avem grijă de copiii acestei ţări!”

Chiar dacă a votat împotrivă, deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș nu s-a sfiit să spună cu totul altceva într-o declarație politică în plenul Parlamentului: „Ne interesează educaţia pe care o primesc, condiţiile în care locuiesc, cresc şi se formează ca adulţi. De aceea, în programul nostru de guvernare, am luat măsuri prin care îi sprijinim  pe copii, dar şi pe părinţii lor. Prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, a anunţat adoptarea O.U.G. referitoare la alocaţiile copiilor, urmând să producă efecte de la 1 martie 2019, când acestea aproape că se dublează. Cei cu vârsta de până în 2 ani, sau de până în 3 ani, în cazul copilului cu dizabilităţi, vor primi 300 de lei. Tot 300 de lei primesc şi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu dizabilităţi. Iar copiii cu vârsta între 2 şi 18 ani primesc 150 de lei. Pentru plata acestor alocaţii, bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale  a fost suplimentat cu peste 2,1 milioane de lei. Măsura nu poate decât să mă bucure, mai ales că, alocaţia de stat pentru copii este o sumă de bani pe care statul o acordă, în mod nediscriminatoriu, tuturor copiilor. Pe lângă alocaţiile mai mari, investiţiile pe care le avem programate în celelalte sectoare vor face din copiii noştri unii mai buni şi mai sănătoşi. Prin tot ceea ce facem, avem grijă de copiii acestei ţări. Avem grijă ca viitorul lor să fie mai frumos şi mai bun!” a declarat deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș.

,,Domnule Dragnea cuvintele şi sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul!”

Uitați ce osanale și ce mesaj de credință fanatică i-a transmis deputatul PSD de Mehedinţi Alina Teiş lui Liviu Dragnea, pe o rețea de socializare, cu ocazia zilei de naştere a acestuia. ,,LA MULŢI ANI, DOMNULE PREŞEDINTE! Vă doresc o viaţă plină de fericire alături de oameni vrednici să vă dăruiască bucurii şi recunoştinţă! Să nu vă lăsaţi înfrânt NICIODATĂ, pentru că Dumnezeu vă deschide în fiecare zi, noi căi pline de lumină! De un an, de când sunt în Parlament, cuvintele şi sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul! VĂ MULŢUMESC! Cu mult respect şi preţuire, Alina Teiş, deputat PSD, judeţul Mehedinţi”, este mesajul Alinei Teiş pentru liderul PSD Liviu Dragnea.

Politica