vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu: „Anul ăsta sunt șanse mari să ia Craiova campionatul”

Fost tehnician al grupării din Bănie, Sorin Cârțu a analizat derby-ul cu FCSB de duminică, dar și bătălia pentru campionat, apreciind că CSU Craiova poate profita din plin de situația delicată prin care trec contra-candidatele.

Antrenorul care a stat pe banca CSU Craiova, FCSB și CFR Cluj, Sorin Cârțu este de părere că formația olteană are o conjunctură propice spre adjudecarea titlului, după 28 de ani de așteptare.
„Anul ăsta sunt şanse mari să ia campionatul, poate profita de această conjunctură. Mangia s-a bucurat de cel mai mare sprijin, dintre toţi antrenorii care au fost din 2013 până azi. Toată lumea de acolo îşi doreşte campionatul, chiar dacă nu o spun, dacă nu apar. Orice alt loc ar fi o nemulţumire. Anul ăsta sunt şanse mari. Dacă nu se face anul ăsta, nu ştii când mai găseşti situaţia asta”, a spus Cârţu, la Digi Sport Special.
Cârțu apreciază că oltenii sunt favoriți în meciul de pe Arena Națională, dar și-a acoperit pronosticul cu X: „Cred că va câştiga Craiova. Hai, un X2. Întâlnirile din play-off sunt mai importante, dar asta îţi creează altă stare de spirit”. Atacantul Craiovei Maxima a identificat și singurul dezavantaj: „Fără Mitriţă sunt probleme, pentru că nu mai are un jucător care să ia jocul pe cont propriu. Mihăilă e copil, are prestaţii fluctuante. Asta e o caracterstică a jucătorului tânăr. Craiova e mai uşor de abordat acum decât cu Mitriţă. Atunci era imprevizibilă, era un jucător pe care nu prea ştiai cum să-l abordezi”.

Politica