joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Securilă” îi cere lui Dragnea daune de 45.000 de lei

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, a depus, miercuri, la Judecătoria Sectorului 3, o cerere de chemare în judecată a liderului PSD Liviu Dragnea, căruia îi cere daune morale de 45.000 de lei pentru că i s-a adresat cu apelativul de „Securilă”.

Potrivit Mediafax, manifestantul cere ca instanţa să-l oblige pe Liviu Dragnea la plata unei sume de 45.000 de lei reprezentând contravaloarea unei daune morale pentru faptul că preşedintele PSD i-a „adresat injuria de «Securilă» în public”.

Manifestantul mai susţine, în cererea de chemare în judecată, că e vechi luptător anticomunist foarte cunoscut ca „Marian Ceauşescu”, suferind în timp „foarte multe maltratări fizice atât înainte de 1989, când am fost reţinut de organe ale miliţiei pentru acte de nesupunere civică, cât şi după 1989, când am fost bătut crunt de mineri şi de organele de represiune ale anilor 90”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cererea de chemare în judecată vine după ce, la începutul lunii februarie, după ce protestatarul l-a huiduit pe Liviu Dragnea la ieşirea de la o şedinţă a Asociaţiei Municipiilor din România, liderul PSD i s-a adresat cu „Securilă”. „Câţi bani ai furat? (…) La puşcărie” – a fost mesajul pe care protestatarul l-a strigat atunci când Liviu Dragnea a ieşit de la discuţiile cu primarii de municipii. „La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!” – a fost răspunsul liderului PSD.

Politica