sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Popescu, ironii la adresa lui MM Stoica!

CSU Craiova a preluat deja conducerea în derby-ul cu FCSB, după ce președintele oltenilor l-a taxat pe conducătorul fecesebiștilor.

Derby-ul dintre FCSB și CSU Craiova a început deja. S-a trecut peste încălzire, iar oltenii au intrat cu talpa-n față. Marcel Popescu i-a dat replica lui MM Stoica, după ce acesta s-a plâns de arbitrajul din meciul cu Chiajna. „Încerc să dezamorsez fumigenele lansate de unii dintre conducătorii Stelei, cu penalty-uri nedate, punem presiune pe arbitri. La orice decizie banca Stelei explodează, e un protest general al tuturor celor de pe bancă, iar asta nu se poate face aşa, spontan. Explodezi la o decizie, nu la toate. Fiecare să îşi vadă de treaba lui, să nu facă analogie cu arbitrajul de aseară, cu implicarea unor factori externi, că unora le dau penalty-uri, iar altora nu le dau. Presiunea pe care o pune Mihai Stoica… la el cred că e una dintre atribuțiile din fişa postului să pună presiune şi să creeze aceste perdele de fum”, a declarat președintele echipei craiovene la Digi Sport.

Marcel Popescu: „După părerea mea vor fi 10.000 de fani la București”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul oltenilor anticipează că suporterii alb-albaștri vor lua cu asalt Arena Națională pentru partida cu FCSB: „Venim cu trenul pentru că e mai sigur, nu mai confortabil. Încă se discută numărul de bilete și chiar numărul de loje pe care contra cost Craiova vrea să le ia. Eu cred că vom fi câteva mii, părerea mea că vor fi chiar 10 mii. Interesul este unul enorm. Nu e vorba de fericire că au făcut egal, e vorba că acest rezultat al lor ne avantajează, o recunoaștem. În momentul în care handicapul pe care îl ai față de CFR se reduce, asta însemnă că intrăm în cărți. E frumos să câștigi titlul la tine acasă, 30 de mii la stadion, 50 – 70 de mii acasă, o sărbătoare a orașului, dar mai e mult până acolo”.
FCSB – CSU Craiova se joacă duminică seara, de la ora 20:00, în cadrul etapei 25 din Liga 1.

Politica