sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Darius Olaru, curtat insistent de olteni!

CSU Craiova vrea să profite de ieșirea Mediașului din lupta pentru play-off și să-l aconteze deja pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani.

CSU vrea să acopere golul lăsat de vânzarea lui Alexandru Mitriță în Statele Unite. Ținta oltenilor este Darius Olaru, de la Gaz Metan Mediaș. Jucătorul se afla pe lista scurtă a patronului Rotaru, care pregătea aducerea sa în vară. Însă lipsa de obiectiv a medieșenilor ar putea să grăbească mutarea.
Oltenii și-l doresc tare pe Olaru și datorită noilor reglementări ale FRF, ce vor intra în vigoare sezonul viitor și care prevăd obligativitatea utilizării a 2 jucători U21 pe tot parcursul meciurilor din Liga 1. Mediaș nu traversează cea mai grozavă perioadă din punct de vedere financiar, de aceea vânzarea tânărului jucător ar putea reprezenta și pentru sibieni varianta ideală pentru ieșirea din criză. Cele două cluburi sunt în relații excelente, fapt demonstrat și de negocierile încheiate cu succes în privința transferului lui Carlos Fortes, precum și perspectiva împrumutului lui Răzvan Popa în Ardeal. De altfel, Popa ar putea fi parte din transferul lui Olaru în Bănie.

Politica