sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Becali: „Dacă nu bați Craiova înseamnă că joci după ureche!”

Chiar dacă echipa sa pierde puncte pe bandă rulantă cu formații precum Călărași și Chiajna, patronul FCSB e optimist înaintea meciului cu formația olteană.

Gigi Becali nu concepe o umilință în fața celor de la CSU, după ce aceasta și-a vândut vedeta: „Ştiţi care e situaţia cu Craiova? Dacă nu o baţi acasă la tine, înseamnă că e mai valoroasă. Înseamnă că la FCSB e fotbal la întâmplare. Eu nu vreau să cred că dau atâţia bani şi am fotbal la întâmplare. Dacă nu baţi Craiova, după ce şi-a vândut cel mai bun jucător, înseamnă că evoluezi după ureche”.

Finanțatorul FCSB a făcut deja clasamentul final din Liga 1, anticipând că formația pe care o patronează e cam de locul 2, sub CFR Cluj: „Dacă vine Dan Petrescu, cresc şansele CFR-ului. Oricine vine, CFR e prima favorită la titlu. Eu cred că noi o să venim pe locul doi şi Craiova pe trei. Aşa cred eu că va fi, după valoare. Ar fi o surpriză să luăm titlul, dacă pierzi patru puncte cu Călăraşi şi Chiajna. De 15 ani, de când sunt în fotbal, am spus că eu sunt favorit. Acum vă zic că suntem a doua echipă. Spun asta pentru că asta văd, nu vreau să iau nicio presiune. Eu spun ce văd”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica