joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Invazia: oltenii iau cu asalt Bucureștiul!

Arena Națională va fi colorată în alb-albastru duminică seara.

Elevii lui Mangia sunt pe val. Cu două victorii și o remiză, fără gol primit, sunt a doua echipă în clasamentul formei din Liga 1, după Botoșani. Și asta, chiar dacă s-au despărțit de căpitanul și golgheterul echipei, Alexandru Mitriță. Rezultatele excelente au adus suporterii și mai aproape de echipă. A fost stadionul plin cu CFR Cluj, iar aproape 3.000 de fani alb-albaștri au fost prezenți în Trivale pentru a-i purta pe Bancu și ai săi spre un nou succes.
Urmează derby-ul cu FCSB, iar mobilizarea suporterilor craioveni a început. Peluza Nord va organiza deplasarea pentru meciul de duminică, de pe Arena Națională. Prețul acesteia este de 30 lei, potrivit unui comunicat postat de fani: „Deplasarea costă 30 lei și se face cu autocare și/sau microbuze în funcție de cerere. Nu avem încă informații despre prețul sau numărul biletelor, când o să le aflăm o să le postăm pe pagină așa că NU este nevoie de mesaj privat. Dați mesaj privat sau contactați un membru al brigăzilor doar pentru detalii despre înscrierea pe lista de deplasare. Doar împreună putem reuși cea mai numeroasă deplasare de pe #ArenaNaționala din #Liga1. Doar împreuna putem duce #Știința cu un pas mai aproape de Titlul cu numărul 5. Doar împreună putem să scriem încă o pagină din „cea mai frumoasă poveste de dragoste dintre oameni și fotbal”. Trebuie să arătăm încă o dată tuturor că „Totul pentru Știința!” nu e doar un slogan, ci un mod de viață unic în această țară”.

FCSB a fixat deja prețul biletelor la meci, după cum urmează:
Peluze – inelul 1 – 15 lei
Tribuna 2 – inel 1 – periferic – 30 lei
Tribuna 2 – inel 1 – central – 50 lei
VIP 3 – 40 lei
VIP 2 – 60 lei
VIP 1 – 100 lei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel mai probabil și la peluza rezervată fanilor alb-albaștri biletele nu vor depăși 15 lei. FCSB le-a rezervat oltenilor 1.000 de bilete, dar este foarte posibil să suplimenteze numărul acestora, emulația fiind mare în Bănie. CSU Craiova e lider în clasamentul suporterilor, cu o medie de 14.425 de fani / meci, urmată la distanță mare de FCSB, 5.479 fani și de CFR Cluj, 4.000 spectatori.

Politica