joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mort de beat și cu un topor a dat năvală în locuința surorii sale

Un bărbat din comuna Șușani, județul Vâlcea, beat criță a mers la locuința surorii sale și a agresat-o pe aceasta, dar și pe iubitul ei. În plus, omul a pus mâna pe topor și a distrus ușa casei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, l-au reținut pe bărbat și au propus arestarea preventivă.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Șușani, cu privire la faptul că fratele acesteia ar fi agresat-o fizic atât pe ea cât și pe concubinul acesteia.

În fapt, bărbatul de 32 de ani ar fi venit la locuința surorii sale, fiind sub influența alcoolului, a început să îi adreseze cuvinte jignitoare și amenințări, a agresat-o fizic atât pe ea cât și pe concubinul acesteia, iar cu un topor a distrus ușa locuinței.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, identificând pe bărbatul în cauză, care s-ar fi manifestatagresiv, fiind condus la sediul poliției.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

În urma probatoriului administrat s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 12 februarie a.c., o sa fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea dispunerii în continuare de măsuri”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica