vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru tineri răniți într-un accident rutier la Târgu Jiu

Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani au fost răniți într-un grav accident rutier, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mașina în care se aflau a intrat într-o conductă de gaze.

 

„Un tânăr, de 19 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod şi o ţeavă de gaze. În urma impactului, atât şoferul, cât și o tânără de 17 ani şi alţi doi tineri, de 18 şi 19 ani, toţi din Târgu Jiu au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

 

O adolescentă de 17 ani a fost transportată la un spital din capitală. Un echipaj ISU Gorj s-a deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingerea incendiilor cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.
În plus, mai multe echipaje ale Distrigaz au mers la fața locului pentru că în urma impactului conducta de gaze a fost afectată. Potrivit autorităților, tânărul șofer luase permisul de conducere în urmă cu o lună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica