vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fratele lui Mirel Rădoi a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte, scrie prosport.ro.

Ptrivit  purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Mihai Rădoi ”are fracturi, are traumatisme multiple. Şi pe la coloana cervicală, şi pe la bazin, are pneumotorax, are o mulţime de leziuni şi deocamdată este în stare critică. Este la Terapie Intensivă.

Deşi a fost conştient în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului şi, ulterior, l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Mihai Rădoi se află, în prezent, în comă. Starea sa s-a agravat ulterior, în special din cauza loviturii suferite la cap, în momentul impactului cu pâmântul. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În trecut, fratele lui Mirel Rădoi a avut în mai multe rânduri probleme cu legea. A fost prins furând în străinătate, anchetat şi închis pentru o perioadă, dar reabilitat în 2011. În 2014 a fost condamnat la 1 an şi 6 luni la închisoare în ţară pentru trafic de ţigări.

 

Politica