joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Mehedinţi – proiecte de peste 131 milioane euro, pe Programul Operaţional Regional

Consiliul Județean gestionează în prezent proiecte cu fonduri europene în valoare de peste 131 milioane euro, au anunţat reprezentanţii administraţiei mehedinţene. Cifra apare în datele centralizate de Agenția de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia.

„Ultimul an a însemnat pentru noi, la Consiliul Județean Mehedinți, mii de ore de lucru, multe dintre ele peste program, mii de documente întocmite, analize și strategii, toate în interesul locuitorilor județului Mehedinți! Ele s-au concretizat în 20 de proiecte pe care fie le-am continuat din anii precedenți, fie le-am pregătit pentru atragerea de fonduri europene pe Programul Operațional Regional. Pentru noi urmează luni la fel de încărcate întrucât multe dintre proiecte intră acum în implementare. Mulțumesc conducerii Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia pentru sprijinul pe care îl acordă Consiliului Județean Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Suma nu este însă integral deja alocată Mehedinţiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Zece dintre proiectele depuse au fost deja contractate și sunt în diverse faze de implementare, pentru altul, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu va semna contractul de finanțare în cursul săptămânilor viitoare, iar nouă dintre ele sunt în evaluare”, au mai transmis reprezentanţii administraţiei judeţene.

Politica