miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Utilaje noi la Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Craiova

13 utilaje noi achiziţionate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au ajuns la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova. Joi a fost semnat transferul utilajelor de ultimă generaţie către cele cinci secţii subordonate DRDP Craiova.

„Conducerea DRDP Craiova a semnat, astăzi, ordinul de transfer către cele cinci secții subordonate a autobasculantelor dotate cu echipamente pentru deszăpezire. Autobasculantele au fost achiziționate de către CNAIR, făcând parte din programul conducerii de reînnoire a parcului auto și de utilaje, program derulat de Direcția Mecanizare. Autobasculantele sunt model EURO 6, producție 2018 și se vor folosi și în timpul verii la activitățile curente derulate de SDN-uri. Autobasculantele au fost achiziționate din fonduri proprii ale CNAIR”, au informat reprezentanții DRDP Craiova.

Preţul unei astfel de autobasculante este de aproximativ 100.000 euro. Utilajele au fost achiziţionate în cadrul unui program derulat de Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră, secţiile regionale din toată ţara fiind dotate cu peste 800 de utilaje care vor fi folosite la diverse lucrări, indiferent de sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica