vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se cumpără maşini noi de gunoi

Firma Rosal, care a câştigat licitaţia pentru colectarea şi transportul gunoiului în cadrul Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor (SMID) din judeţul Olt, urmează să achiziţioneze 21 de maşini noi de gunoi, dintre care două pentru containerele underground.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Olt au avut, joi, o nouă întâlnire cu cei ai Rosal, care s-au angajat din nou la respectarea graficului asumat.

„Am avut încă o întâlnire cu cei de la Rosal. Totul rămâne aşa cum s-a stabilit prin graficul de eşalonare pe care l-au anexat la contractul adiţional încheiat. Pe scurt, este vorba despre maşinile de gunoi care trebuie să apară, printre care şi cele speciale pentru containerele îngropate. Am avut o discuţie mai dură cu dânşii şi ne-au promis că în câteva zile aduc 19 maşini noi de la Ford şi două maşini care să ridice containerele îngropate din Slatina şi Balş”, a declarat vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El şi-a exprimat separanţa că, până la 15 martie, se va da ordinul de începere a operaţionalizării SMID.

„Au vrut să meargă şi la Bălteni să vadă staţia de sortare. Să sperăm că până pe 15 martie dăm ordinul de începere”, a mai spus Delureanu.

Politica