vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Koljic, la Zenit? Imposibil până în vară!

Transferul bosniacului Koljic la Zenit St. Petersburg nu se poate realiza.

Presa centrală a vuit ieri, după ce a preluat o informație de pe un site sârbesc, anunțând că CSU Craiova negociază deja cu Zenit St. Petersburg pentru a-l vinde pe Koljic. Chiar se vehiculau cifre: rușii puneau pe masă 2.5 miloane de euro, oltenii cereau 5 milioane pentru a se despărți de golgheter.

Doar că un astfel de transfer ar contravine regulamentului FIFA care spune că „jucătorii pot fi legitimați la maxim trei cluburi într-un sezon, dar în această perioadă sunt eligibili să evolueze în meciuri oficiale la maxim două echipe”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Koljic a început sezonul la Krupa și l-a continuat la CSU  Craiova, astfel încât nu ar mai putea evolua în actuala stagiune pentru cea de-a treia echipă. Rezultă că un astfel de transfer se poate realiza doar în condițiile în care Zenit ar dori să-l lase împrumut până în vară la formația olteană sau în condițiile în care l-ar ține până în vară fără meci oficial, doar să se antreneze cu echipa. Koljic a marcat 10 goluri în 13 partide pentru CSU Craiova. Până să ajungă în Bănie punctase de 8 ori în 7 meciuri pentru Krupa.

O astfel de știre nu poate avea ca scop decât creșterea cotei de piață a jucătorului, astfel încât sursele ei sunt evidente.

Politica