joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jaf la drumul mare. Două mașini ale primăriei, furate până la ultima piesă

Două salvări pe care Primăria Drăguțești le are în patrimoniu au fost furate piesă cu piesă până a rămas doar caroseria. Mașinile au fost puse pe butuci, iar primele indicii ale polițiștilor duc chiar spre un consilier din comună.

Primarul din Drăguțești, Ion Popescu, a explicat cum ar fi avut loc jaful. Piesele ambulanțelor ar fi fost luate cu un tractor de către un localnic și duse unui consilier local, care ar fi spus că le-a cumparat de la primărie.

„Sunt două salvări care au fost donate primăriei acum câțiva ani buni. Eu le aveam parcate lângă sala de sport, puse una lângă alta. Fiind la biserică la Cârbești, mă plângeam oamenilor că mi-au furat motoarele cu cutiile de viteză cu tot, volan, roți. Au lăsat doar caroseria goală. Mi-a spus un om că lucrurile de la primărie nu mi-au fost furate, că le-a încărcat el la un consilier care i-a spus că i le-a vândut lui primăria. Și omul a spus că i le-a încărcat cu tractorul și i le-a dus lui. Eu i-am spus că noi nu am făcut așa ceva, nu am făcut licitație, nu avem voie să vindem”, a declarat edilul Ion Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Piesele ar fi fost deja scoase la vânzare pe internet.

„Am înțeles că au fost scoase pe olx.ro. Eu am făcut plângere la Poliție pentru că nu aveam altă variantă. Mașinile nu funcționau, dar erau în stare bună. Șoferul care le-a adus a spus că una pornea și nu aveau mari defecte la ele. Am avut camere, dar în perioada aia nu ne-au mers”, a adăugat primarul din Drăguțești.

Nu este primul incident de acest fel petrecut în comună. Primarul spune că au mai avut loc astfel de fapte de vandalizare.

Politica