joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drumul dintre Dumbrava şi Albuleşti se asfaltează

Drumul Județean 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești, din Mehedinţi, va fi modernizat. Investiţia se ridică la peste patru milioane lei şi este suportată din bugetul Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Contractul care vizează proiectarea și execuția de lucrări de asfaltare pentru Drumul Județean 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești, a fost semnat miercuri de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Aladin Georgescu şi reprezentantul firmei care va executa lucrările.

Investiția vizează modernizarea a 4,325 km de drum județean, pe sectorul cuprins între porțiunea deja asfaltată și ieșirea din localitatea Albulești, potrivit CJ Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este vorba despre o investiție de 4,2 milioane lei, suportată în totalitate din bugetul Consiliului Județean, care vizează asfaltarea tronsonului de drum cuprins între localitățile Dumbrava și Albulești. Am încredere că în termenul prevăzut în contract, va fi realizată această lucrare, tocmai pentru că am în vedere experiența constructorului”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Renatta Nanciu a apreciat că investiția se adresează în primul rând locuitorilor comunei Dumbrava, comună condusă de primarul ALDE, Cătălin Enache, informează reprezentanţii CJ Mehedinţi.

„Este o dovadă în plus, că la nivel local, coaliția funcționează, că în egală măsură, primarii din Mehedinți sunt sprijiniți. Este o dovadă că autoritatea publică se adresează tuturor locuitorilor județului și nu doar unei categorii de votanți”, a afirmat vicepreședintele CJ Mehedinți, Renatta Nanciu.

Primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache, spune că locuitorii din Albulești vor avea condiții de trai mai bune, de îndată ce drumul care traversează satul va fi asfaltat.

„Este o investiție importantă pentru locuitorii satului Albulești, mai ales că acum, după topirea zăpezii, drumul era aproape impracticabil, iar în urma acestei investiții, locuitorii comunei Dumbrava vor avea condiții de trai mult mai bune”, a spus primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache.

Conform administraţiei mehedinţene, investiția se va derula pe o perioadă de zece luni și pe lângă platforma drumului, se vor face șanțuri, podețe transversale, intersecțiile cu drumurile laterale și accesele către proprietățile oamenilor.

 

Politica