joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Pacienţi de la Psihiatrie, filmaţi pipăindu-se dezbrăcaţi

Trei pacienţi ai Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu au fost filmaţi în timp ce se sărutau şi pipăiau în zonele intime, aceştia fiind semidezbrăcaţi.

Filmarea a fost realizată cu telefonul mobil, iar protagoniştii sunt doi bărbaţi şi o femeie. Aceştia erau despărţiţi de un grilaj metalic.

Potrivit radioomega.ro, cea care a realizat filmarea ar fi fiica managerului Gigel Capotă, care lucrează ca referent în cadrul Secţiei Psihiatrie. Pe imagini se observă şi cum o pacientă cere tratament dar este ignorată de cea care filmează. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Managerul SJU Târgu Jiu, Gigel Capotă, a afirmat, potrivit sursei citate, că administraţia unităţii medicale a aflat de existenţa filmului şi o comisie s-a deplasat în cadrul secţiei pentru a lua măsuri administrative. Şefa de secţie a fost destituită, iar asistenta şefă a fost detaşată la altă secţie. Acestea nu ar fi fost însă la serviciu atunci când s-a realizat filmarea.

Pentru a preveni astfel de situaţii, conducerea spitalului a decis să mai monteze un grilaj metalic pentru separarea pacienţilor de sex feminin de cei de sex masculin.

sursa foto: radioomega.ro

Politica