sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ședința de Guvern de vineri nu are proiectul de buget pe ordinea de zi

Guvernul a publicat ordinea de zi a şedinţei de vineri, pe care nu apare proiectul de buget.

Pe ordinea de zi a Executivului figurează mai multe acte normative, printre care proiectul pentru stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Acordului dintre România şi SUA privind intensificarea combaterii infracţiunilor grave dar şi un memorandum cu tema „Negocierea Memorandumului de înţelegere între Guvernul României şi Guvernul Republicii Islamice Iran privind cooperarea în domeniul prevenirii şi combaterii criminalităţii organizate transnaţionale şi a terorismului”, informează Guvernul.

De asemenea, Executivul va aproba şi stema mai multor comune, precum comuna Găgeşti din judeţul Vaslui, comunei Petrova din judeţul Maramureş, Peciu Nou şi Buziaş din Timiş sau steagului judeţului Prahova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Despre proiectul de buget premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va fi adoptat în şedinţa de Guvern de vineri. În acest context, liderii coaliţiei s-au văzut în mod repetat, în această săptămână, pentru a discuta deste buget. Încă de la începutul săptămânii au avut loc întâlniri zilnice, la Parlament, între preşedinţii PSD şi ALDE, UDMR, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici şi alţi membri din conducerea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu în vederea găsirii unui consens în ceea ce priveşte bugetul pentru acest an.

Politica