joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrână găsită moartă pe câmp după ce a dispărut de acasă

O vâlceancă a fost găsită moartă pe un câmp, după ce familia ei a dat-o disparută și a căutat-o o zi întreagă. Polițiștii Secției Nr. 11 Zătreni au fost sesizați în legătură cu o femeie de 83 de ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii au deschis o anchetă și au aflat de la fiul bătrânei că aceasta nu suferea de afecțiuni psihice, însă nu era nici prima dată când pleca singură de acasă, fără să anunțe unde se duce.

Femeia plecase de acasă și în anul 2017, însă a fost găsită. De data aceasta, operațiunea autorităților a fost mai amplă, iar lucrători ai Postului de poliţie Zătreni, reprezentanți ai Primăriei comunei Zătreni, membrii familiei şi alte persoane voluntare au plecat în căutarea ei. În prima zi de căutari, femeia nu a fost găsită.

Marți dimineața, trupul neînsuflețit al bătrânei a fost găsit la cca. 2 kilometri distanță de locuința acesteia, pe un câmp. Din primele cercetări, nu au reieșit urme de violență, însă cadavrul a fost depus la morgă, unde a fost efectuată o necropsie pentru a stabili cauza decesului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica