vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbați din Gorj reținuți pentru agresiuni în familie

Un gorjean în vârstă de 39 de ani din Tismana a fost reținut 24 de ore de polițiști după ce și-a bătut soția de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool. Un alt bărbat de 43 de ani din Polovragi și-a agresat propria fiică de 22 de ani și a primit interdicție de a se mai apropia cinci zile de aceasta.

Tânăra, care are și un copil mic, nu a solicitat intervenția ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe numele agresorului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

O altă femeie de 58 de ani a fost agresată și amenințată de fiul ei. Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, un bărbat de 37 de ani, din comuna Bumbești Pițic, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale și ar fi amenințat-o cu moartea. Femeia nu a solicitat să fie transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare și violenţă în familie. În plus,  polițiștii gorjeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica