joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil şi doi adolescenţi au murit intoxicaţi

Un băiat de 10 ani, un altul de 18 ani şi o fată de 17 ani şi-au pierdut viaţa după ce s-au intoxicat cu fumul degajat de un generator electric. Alte trei persoane, între care doi minori, au ajuns la spital.

Tragedia s-a petrecut, duminică seara, într-o locuinţă de pe strada Drumul Apelor din Craiova. Un vecin i-a găsit pe toţi şase în stare de inconştienţă şi a sunat la 112.

„În data de 03.02.2019, în jurul orei 23.40, echipajele de intervenție ale I.S.U. Oltenia Dolj au fost solicitate să intervină pentru salvarea a șase persoane aflate în stare de inconștiență dintr-o încăpere situată pe str. Drumul Apelor din municipiul Craiova. Anunțul a fost făcut pe numărul unic pentru situații de urgență – 112, de către un cetățean, vecin al victimelor, care a pătruns în interiorul locuinței acestora, găsind cele șase victime în stare de inconștiență.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat: o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, precum și o ambulanță SAJ.

La sosirea echipajelor de intervenție, toate cele șase persoane erau inconștiente. Trei dintre cele șase victime, o femeie de aproximativ 52 de ani, un băiat de 13 ani și o fată de 15 ani, au fost transportate la UPU Craiova”, au transmis reprezentanţii ISU Dolj.

În încăpere mai erau un băiat în vârstă de 10 ani, o fată de 17 ani și un alt băiat de 18 ani. Aceştia intraseră în stop cardio-respirator, iar medicii ajunşi la faţa locului au încercat să îi resusciteze, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

 

Politica