vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acuzat de agresiune, primarul din Albeni cere detectorul de minciuni

Primarul comunei gorjene Albeni, Ionuţ Stan, acuzat de contabila primăriei că ar fi lovit-o în timpul serviciului, cere să fie supus testului poligraf pentru a-şi demonstra nevinovăţia. În prezent, edilul este cercetat pentru purtare abuzivă.

Primarul vrea ca şi contabila să fie supusă aceluiaşi test.

„Îmi voi demonstra nevinovăţia la testul poligraf. Am cerut în declaraţie să fie efectuat acest test. Au fost audiaţi angajaţii. Până atunci este cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Am cerut la prima declaraţie să fiu testat cu detectorul de minciuni şi să fie testată şi dumneaei. De o jumătate de an stă în medical şi nu vrea să întocmească situaţiile financiare. Ea, împreună cu un alt angajat, mă jignesc şi încearcă să mă provoace. A fost un joc al dumnealor, a fost planificat să sune la 112 şi să mintă cu neruşinare că am dat în dumneaei. Niciodată nu am atins pe nimeni în viaţa mea!”, a declarat, pentru mediafax, Ionuţ Stan, primarul comunei Albeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform sursei citate, scandalul dintre primar şi contabilă a avut loc pe 23 ianuarie şi a fost filmat de un alt angajat.

Poliţia Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

„La sediul Primăriei Albeni a avut loc un conflict între primarul comunei Albeni şi contabilă. Femeia a solicitat sprijinul poliţiştilor, la 112. În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Politica