vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

AMICAL CS Pandurii Târgu Jiu – CNS Cetate Deva 2-1. Victorie la limită, în primul amical

Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, Pandurii a câștigat, miercuri după-amiază, primul amical al iernii, scor 2-1 cu Cetate Deva.

Condusă la pauză cu 1-0, dintr-un penalti acordat chiar în primul minut, echipa gorjeană a întors rezultatul în partea secundă, prin dubla lui George Tudoran. Introdus în repriza secundă, golgheterul „pandurilor” a marcat în minutele 65 și 73, din pasele lui Alexandru Vodă, respectiv Andrei Blejdea.
CS Panduri Târgu Jiu a început jocul în formula: A. Opriţa – N. Cotolan, R. Gheorghe, M. Draca, Almic, R. Lică, Tudor, Trancă, Tănăsoiu, Blejdea și R. Cristea. Integraliști au fost doar Robert Gheorghe şi Laurenţiu Tudor, în timp ce Teodosescu – Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Popescu, Safta, Rașoveanu şi Dănescu au intrat după pauză.
Gabriel Dodoi, Andrei Şendroiu și Mihai Cotolan nu au evoluat, acuzând unele probleme medicale. Tot de pe bancă a urmărit jocul și căpitanul Denis Brânzan, căruia clubul nu i-a mai achiziționat masca specială care să-i protejeze pometele operat la sfârșitul lunii noiembrie. Operat de apendicită, fundașul Daniel Ciobanu n-a fost prezent la joc și va lipsi 2 luni.
Pe lângă juniorii din propria pepinieră, Tănăsoiu, Teodosescu și Safta, Bogoi l-a testat și pe juniorul Rareș Cristea, de la CSU Craiova. Dănescu, Rașoveanu și Almic, alți trei juniori promovați de la republicani, dar care au debutat la echipa mare în prima parte a sezonului, s-au regăsit și ei pe teren în testul cu Cetate Deva.
„A fost un meci de pregătire în care am rulat tot lotul, şi jucătorii care au jucat mai puţin în campionat, dar şi cei veniţi în probe. În a doua repriză, am băgat majoritatea jucătorilor pe care o să ne bazăm. Bineînţeles că ne-a interesat şi rezultatul, dar scopul principal a fost să vedem la minge toţi jucătorii. Sunt trei jucători tineri care ni s-au alăturat în această perioadă de pregătire, dar nu ne-am edificat complet asupra lor, îi mai aşteptăm, vor face cu noi programul. O să mai vină şi alţi fotbalişti în probe în perioada următoare”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul Adrian Bogoi.
Acesta a precizat că Brânzan, Şendroiu şi Dodoi ar putea să lipsească şi la meciul viitor, din 6 februarie, cu ACSO Filiași.
„Şendroiu are o ruptură musculară, iar Dodoi trebuie să facă un RMN să ştim exact ce are şi să vedem când va intra în programul nostru de pregătire. Sper ca săptămâna viitoare să ne putem baza pe el. Brînzan nu poate evolua nici măcar în meciurile de pregătire dacă nu i se va cumpăra mască”, a detaliat Bogoi.

Skoric credea că merge la Petroșani
Chiar înainte de amicalul cu Cetate Deva, sârbul Milenko Skoric a părăsit Oltenia. Mijlocașul își reziliase contractul cu Pandurii crezând că va pleca la Energeticianul, însă, după ce l-au ademenit inițial cu un salariu atractiv, oficialii din Valea Jiului nu i-au mai dat nici un semn.
„Nu pot să mai rămân la Pandurii pentru că sunt aproape nouă luni de când nu am primit nici un ban. Eu am 27 de ani şi nu mai sunt tânăr, am o vârstă şi trebuie să îmi caut o echipă. Am avut promisiuni de la Energeticianul să merg să joc acolo, dar astăzi (n.r. – miercuri) nu a mai răspuns la telefon directorul sportiv Emil Dică, aşa că voi pleca acasă la Belgrad şi îmi voi căuta o altă echipă”, a spus Skoric.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica