joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

16.000 lei furaţi de la BRD. Autorul, de negăsit

Autorul jafului de la o sucursală BRD din centrul Craiovei a reuşit să fugă cu 16.000 lei. Prejudiciul exact adus unităţii bancare a fost stabilit în urma unui inventar.

Reamintim că, vineri, 25 ianuarie, un bărbat cu, faţa acoperită a intrat în unitatea bancară şi le-a ameninţat pe cele două angajate care se aflau în incintă cu un obiect ce părea a fi un pistol. Femeile, speriate, l-au lăsat să fugă cu banii. Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere când a intrat în unitatea bancară. Înainte de a scoate ceea ce pare a fi un pistol, şi-a şters pantofii pe preşul de la intrarea în bancă. Nu a putut fi însă recunoscut, pentru că avea faţa acoperită.

Am fost sesizați cu privire la faptul că într-o agenție bancară, din Craiova, a pătruns o persoană cu faţa acoperită, care, sub amenințarea unui obiect ce părea a fi pistol, și-a însușit o sumă de bani, din casierie, după care a dispărut într-o direcție necunoscută”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestora, la momentul jafului, în agenţie se aflau doar cele două angajate care nu au fost agresate fizic de hoţ. De altfel, această sucursală a BRD nu are paznici angajaţi.

Poliţia a încercat să dea de urma făptaşului.

Până la închiderea ediţiei, acesta nu a fost identificat.

Politica