marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ceaţă la Craiova. Două avioane nu pot ateriza, unul nu poate decola

Probleme serioase la Aeroportul din Craiova din cauza ceţii. Două avioane, unul care vine de la Luton, celălalt de la Bruxelles nu pot ateriza din cauza ceţii. Pasagerii unei alte curse, cea către Roma, stau de trei ore în avion pe Aeroportul din Craiova, în speranţa că se va putea decola.

Cursele Luton şi Bruxelles, deocamdată încearcă totuşi, în speranţa că vor reuşi să aterizeze. Dacă nu, cursa de Bruxelles, pentru că este aeronava din baza Sibiului, va merge acolo, iar Luton se va duce pe Otopeni. Cel care este pe Aeroport, trebuia să plece pe Roma la 14.25.Oamenii sunt în aeronava, îmbarcaţi, în speranţa că imediat cum se îmbunătăţeşte se va decola. Dar, probabil va fi reluat mâine”, ne-a declarat Mircea Dumitru, directorul Aeoportului Internaţional Craiova.

Probleme au fost şi de dimineaţă, la cursa către Luton, pasagerii aşteptând mai bine de două ore ca avionul să decoleze. În cele din urmă zborul a fost efectuat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Judeţul Dolj se află sub cod galben de ceaţă până la ora 20, meteorologii anunţând scăderea vizibilităţii local sub 200 metru şi izolat sub 50 metri.

Politica