vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trafic restricţionat pe mai multe drumuri din țară

Centrul Infotrafic informează că joi, la ora 11,00, se circula îngreunat din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din 14 judeţe: Argeş, Buzău, Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Harghita, Prahova, Tulcea şi Vrancea.

În judeţul Gorj, traficul este restricţionat pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 şi 34+800 de metri, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, restricţie valabilă până la finalul lunii martie 2019.

De asemnea, joi, în intervalul orar 6,00 – 22,00, cu ocazia zilei Unirii Principatelor Române, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe ambele sensuri pe tronsonul DN 7: Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţie cu DN1).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Circulația este oprită și pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

Și DN67C (Transalpina), din cauza căderilor de zăpadă, este închis pentru toate categoriile de autovehicule pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri. 

Politica