joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Guernul discută un proiect de hotărâre care va stabili decontarea cazării în locuinţele RA-APPS

Guvernul va discuta, vineri, un proiect de hotărâre care stabileşte decontarea cheltuielilor de cazare pentru vicepremieri, miniştri şi miniştri delegaţi care folosesc locuinţele administrate de RA-APPS, într-un plafon maxim anual de 55.000 lei.

Așadar, pe durata mandatului miniştrii şi miniştrii delegaţi care nu deţin locuinţe în Capitală, beneficiază, pe durata mandatului, de decontarea cheltuielilor de cazare pentru folosirea locuinţelor de serviciu administrate de RA-APPS, în limita unui plafon anual de 55.000 lei.

Actul normativ prevede decontarea cheltuielilor de cazare pentru locuinţele aflate în proprietatea RA-APPS şi propuse în vederea vânzării, în limita a maxim 55.000 de lei, şi pentru persoanele care au funcţia de vicepremier şi care nu deţin o proprietate în Bucureşti dar și pentru conducătorii instituţiilor publice şi înalţii funcţionari publici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, secretari de stat şi cei care au funcţii asimilate acesteia, care nu au o locuinţă în Bucureşti le vor fi decontate cheltuielile, pe o perioadă de trei luni, în limita unui plafon maxim de 14.000 de lei, tot pentru cazarea în locuinţele administrate de RA-APPS.

Nu în ultimul rând, înalţii funcţionari publici care locuiesc în chirie beneficiază pe durata mandatului de decontarea cheltuielor în limita unui plafon maxim anual de 40.000 lei.

Politica