joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

6 puncte pentru a fi matematic în play-off! Program infernal pentru olteni!

Liderul CFR Cluj e singura echipă care și-a asigurat locul în play-off încă din 2018. Trupa lui Mangia mai are puțin de tras pentru a fi la masa bogaților.

CSU Craiova a încheiat anul 2018 cu 38 de puncte, cu 10 mai mult față de echipele Hermannstadt, Poli Iași și Gaz Metan Mediaș, ce sunt clasate pe primele poziții de play-out, dar țintesc să acceadă în sextetul fruntaș. Practic, în ultimele 5 runde, în condițiile în care una dintre cele 3 formații nu pierde nici un punct, CSU Craiova trebuie să obțină 6 puncte pentru a fi sigură că rămâne în play-off.
Alături de CFR Cluj, formație care și-a adjudecat locul în play-off, CSU Craiova are cel mai complicat program până la finalul sezonului regulat. Mitriță și ai săi vor întâlni primele 2 clasate, CFR Cluj și FCSB, două formații care sunt acum pe locuri de play-off – Viitorul și Astra Giurgiu, dar și Hermannstadt, grupare care are șanse reale să prindă unul dintre locurile 5-6. De partea cealaltă, FCSB are cel mai ușor program, urmând să evolueze în compania grupărilor Dunărea Călărași, Concordia Chiajna și FC Voluntari, condamnate practic la play-out. Cele mai grele meciuri pentru echipa lui Teja sunt acasă cu Hermannstadt și CSU Craiova. De asemenea, Sepsi poate fura startul în 2019, întrucât întâlnește Voluntari și Dinamo, care nu sperie pe nimeni, urmând ca în cele 3 etape de final să aibă întâlniri directe cu Mediaș și Viitorul și un meci infernal în Gruia, cu CFR Cluj.

Programul primelor 6 clasate în această iarnă:
CFR Cluj
CFR Cluj – Hermannstadt
CSU Craiova – CFR Cluj
CFR Cluj – Astra
Poli Iași – CFR Cluj
CFR Cluj – Sepsi

Policlinica Buna Vestire Craiova

FCSB
Dunărea Călărași – FCSB
FCSB – Hermannstadt
Concordia – FCSB
FCSB – CSU Craiova
FC Voluntari – FCSB

CSU Craiova
Viitorul – CSU Craiova
CSU Craiova – CFR Cluj
Hermannstadt – CSU Craiova
FCSB – CSU Craiova
CSU Craiova – Astra Giurgiu

Sepsi
Voluntari – Sepsi
Sepsi – Dinamo
Mediaș – Sepsi
Sepsi – Viitorul
CFR Cluj – Sepsi

Viitorul
Viitorul – U Craiova
Astra – Viitorul
Viitorul – Poli Iași
Sepsi – Viitorul
Viitorul – Botoșani

Astra
Mediaș – Astra Giurgiu
Astra – Viitorul
CFR Cluj – Astra
Astra – Hermannstadt
CSU Craiova – Astra

Politica