sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii vor gratuitate pe liniile RAT Craiova

Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Dolj au avut, marți, o întâlnire cu viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, și administratorul public al orașului, Sorin Manda, cerându-le acestora să îi sprijine în demersul lor de a obține gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale RAT. Elevii au strâns și 6.000 de semnături în acest sens.

După o săptămână plină, în care demersul privind obținerea gratuității transportului în comun pe liniile RAT pentru elevii înmatriculați în școlile din Craiova pe tot parcursul anului calendaristic a reprezentat centrul activității noastre, revenim cu o scurtă retrospectivă: Voluntarii noștri au strâns semnături din două noi puncte fixe: supermarketul Kaufland și Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, urmând ca în săptămâna următoare să se stabilească alte locații, ce vor fi comunicate pe pagină. Am discutat cu autoritățile publice, în vederea dobândirii de sprijin și consultanță, iar în acest sens menționăm întâlnirea cu domnul viceprimar Stelian Bărăgan, precum și cu membri ai Consiliului Local care, aflând despre inițiativă, au manifestat interes și susținere. De asemenea, subliniem importanța implicării întregii comunități locale în îndeplinirea demersului. Pasul următor este participarea la o discuție cu directorul economic, doamna Lucia Ștefan, și administratorul public al orașului, domnul Sorin Manda, alături de domnul viceprimar”, au anunțat reprezentanții elevilor.

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, ne-a declarat că propunerea elevilor va fi expusă, mai departe, tuturor factorilor de decizie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma adresei pe care au făcut-o, i-am primit în audiență, împreună cu domnul administrator public al Craiovei, Sorin Manda. Am luat în studiu și urmează să prezint domnului primar și colegilor consilieri, împreună cu domnul administrator public, cerința elevilor, pentru a fi luată o decizie”, a precizat Stelian Bărăgan, viceprimarul Craiovei.

Politica