miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reţinută, după ce a încercat să dea şpagă unor poliţişti pentru a-şi scăpa soţul de sancţiuni

O femeie, de 34 ani, din Coşoveni, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să dea şpagă unor poliţişti pentru a-şi scăpa soţul de sancţiuni.

Acesta fusese oprit pentru control de poliţiştii din Pieleşti, însă maşina pe care o conducea era radiată din circulaţie. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, dar pentru a scăpa, atât şoferul cât şi soţia lui au încercat să dea şpagă oamenilor legii.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 6F și care era condus de un bărbat de 31 de ani, din Coșoveni.
Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele autoturismului, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că mașina figurează radiată din circulație.
Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism neînmatriculat, însă, pentru a nu se lua măsurile legale ce se impuneau, atât conducătorul auto, cât și soția acestuia, în vârstă de 34 de ani, pasager în autoturism, au încercat să ofere în mod repetat sume de bani polițiștilor”, arată IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi poliţişti şi-au anunţat însă superiorii, dar şi Serviciul Judeţean Anticorupție Dolj. Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce aceasta oferea suma de 500 de lei polițiștilor.
„Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind demarate cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită și totodată fiind dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore. Cea în cauză a fost introdusă în arestul IPJ Dolj și urmează să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, mai transmite IPJ Dolj.

Politica