marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DIICOT. Droguri de peste 200.000 de euro, confiscate în vama Borş

Trei bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost prinşi, în urma unui flagrant în vama Borş, cu aproape 18 kilograme de canabis şi peste 300 de grame de cocaină.
La sfârşitul anului trecut, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, s-au sesizat din oficiu, cu privire la constituirea unei grupări infracţionale, specializată în trafic de droguri de risc.

Joi a fost organizat un flagrant delict, în Punctul de trecere a frontierei Borş – România, în urma căruia au fost prinşi 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 52 de ani, toţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, imediat după ce aceştia au trecut frontiera din Ungaria în România, cu două autoturisme.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit 17,6 kg. de canabis şi 354,3 grame de cocaină.
Ulterior, au fost făcute zece percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane implicate în traficul de droguri, fiind descoperite şi ridicate 60 de grame de canabis, 15 grame de haşiş, seminţe de canabis, cantare de mare precizie, bonguri, grindere, obiecte purtătoare de urme vegetale şi carduri cu urme de substanţă pulverulentă de culoare albă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, au mai fost ridicate medii de stocare, înscrisuri, 2.200 de lei şi 40 de euro, un box metalic şi un baston telescopic.
Au fost indisponibilizate şi 3 autoturisme ce ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor.

Politica