vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Copii, jigniți de administratorul școlii după ce s-au plâns de frig

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a început, vineri, o anchetă, după ce elevii au filmat-o pe administratoarea Şcolii Gimnaziale „Gheorge Bibescu“ din Craiova în timp ce îi jignea pentru că s-au mutat din clasa lor într-un laborator, din cauza frigului.

Elevii de clasa a 7-a s-au mutat într-un laborator de biologie, deoarece în clasa lor era frig, iar administratorul şcolii ar fi fost revoltat de acest lucru. Femeia a fost filmată când ţipa la copii şi îi jignea.

„Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig aici şi stai acasă. Dar nu vă e puţin ruşine aşa? Adică v-au crescut pretenţiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic? Stai fată jos, stai jos că te văzui, stai jos! Chiar nu vă e ruşine? Să vă crească pretenţiile într-o nesimţire, în condiţiile în care voi nu păstraţi nimic? Aţi făcut clasa aia, e deplorabilă, e mizeră, aţi vopsit bănci! Să puneţi mâna să plătiţi tot mobilierul de acolo“, a spus administratorul şcolii, potrivit înregistrării audio prezentate de elevi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicoleta Liţoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Dolj, a declarat, vineri, că o echipă de control a instituţiei se află la Şcoala Gimnazială „Gheorge Bibescu“, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Politica