vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii și adolescenții din Craiova pot participa, începând cu anul 2019, la cursurile de programare Logiscool de la ei din oraș

Logiscool România deschide prima școală de programare pentru a fi mai aproape de copiii și adolescenții care își doresc să învețe programare și robotică.

Află cum va decurge noul an școlar, care sunt costurile și cum reușește Logiscool să îi învețe pe copii programare și robotică prin joacă.

Unde s-a deschis prima Școală Internațională Logiscool în Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce anul 2018 a adus succesul primelor școli Logiscool din România aflate în: București, Cluj Napoca și Ploiești, școala de programare s-a extins rapid și a ajuns în Craiova.

Începând cu februarie 2019, copiii și adolescenții vor putea începe cursurile de programare și robotică la una dintre noile școli deschise în zonă.

Prima școală din Craiova este situată pe Strada Madona Dudu, nr. 35.

Structura cursurilor

Primele cursuri încep în februarie 2019. O dată pe săptămână, elevii vor face un curs de 90 de minute în grupe potrivite intereselor și vârstelor.

Orarul școlii este afișat pe pagina școlii: https://www.logiscool.com/ro/school/craiova

Cursurile de programare se întind pe durata mai multor module de câte un semestru, pentru cel puțin doi ani școlari, de la nivelul de începător la cel de avansat, în funcție de vârsta la care elevii încep cursurile.

Program de Lecții Demonstrative gratuite

Înainte de începerea cursurilor, părinții și copiii pot participa gratuit la Lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare.

Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și este primul pas al copiilor spre a afla dacă le-ar plăcea sau nu acest domeniu.

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar și momentul unde pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Cât costă cursurile la Logiscool Craiova

Cursurile costă 250 de lei pe lună, iar cei înscriși pot beneficia de diferite reduceri. Părinții care achită integral semestrul la început beneficiază de reduceri. De asemenea, Logiscool oferă reduceri pentru grupuri, dar și pentru frați și surori.

Logiscool oferă o platformă educațională proprie, pe care copiii o pot accesa și acasă

Pe lângă propriul curriculum, Logiscool are și o platformă educațională proprie pe care orice elev al școlii o poate accesa chiar și de acasă.

Astfel, copiii sunt mereu conectați cu ceea ce se întâmplă la școală și pot reveni asupra cursurilor ori de câte ori simt nevoia.

Cine sunt elevii Logiscool România

Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste de peste 7 ani, care își doresc să afle mai multe despre programare și robotică, dar și pentru cei care acum sunt la început de drum în acest domeniu.

Cursanții sunt împărțiți în grupe de câte 6-12 copii, pentru a crea un mediu prietenos și pentru a primi toată atenția de care au nevoie în timpul orelor de curs.

Cine este partenerul Logiscool România care aduce acest concept în Craiova

Cochetăm de ceva timp cu ideea de a porni o afacere, iar varianta cea mai potrivită mi se părea achiziția unei francize. Am decis în momentul în care am descoperit Logiscool – pe un site destinat promovării acestui tip de business – și am considerat că este exact ceea ce căutam: pregătirea tinerilor într-un domeniu de viitor – programarea.

Tinerii de azi petrec destul de mult timp în fața calculatoarelor, mulți dintre ei pe diverse jocuri sau aplicații. De ce să nu îmbinăm utilul cu plăcutul și să-i învățăm cum să-și creeze propriul joc, sau să construiască roboți Mbot, pe care să învețe să-i programeze? Înscrierea la un curs oferit de Logiscool este pasul pe care trebuie să îl facă părinții care vor să investească în viitorul copiilor lor”, ne-a spus Mihaela Dumitru, manager Logiscool Craiova.

Mihaela Dumitru, manager Logiscool Craiova

Află toate detaliile despre școli, datele de contact, dar și programul fiecăreia de pe site-ul Logiscool România!

Politica