vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Ivan, pe lista scurtă a lui Becali!

Becali a anunțat că a obținut semnătura lui Fortes, vârf apreciat de Mangia, aflat în atenția oltenilor. Și a plusat: îl dorește și pe Ivan.

După ultimul meci din 2018, Mangia spunea: „Nu pot vorbi acum de transferuri, dar pot spune că, odată ce am mers pe sistemul 4-2-3-1, atunci când nu-l avem pe Koljic, avem nevoie de un jucător pe profilul lui”. Craioveanu a fost mai tranșant: „Mister mai vrea un atacant, să joace 4-4-2. Ceva în stilul lui Koljic. Îi place atacantul de la Gaz Metan Mediaș”. Marți, Gigi Becali a declarat însă că l-a suflat oltenilor pe Carlos Fortes: „Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme. Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”.

Transfer în impas
Declarația lui Becali nu a fost însă pe placul lui Pedro Torrao, impresar al jucătorului, care a declarat pentru Gsp: „Carlos Fortes a jucat la Benfica, la naționalele de juniori ale Portugaliei și impune respect, nu e un nume de pe stradă. Cel mai dureros și lipsit de respect e că s-a vorbit despre el că e gras. Se știe foarte bine cine a vorbit de la Steaua despre acest lucru. De aceea spun că în acest moment transferul e imposibil. Voi veni în România să discut situația lui. Nu știu ce șanse sunt ca el să semneze cu Steaua, nu pot anticipa. Dar atunci când din start jucătorul nu are parte de respect, ce mai poate fi de spus?”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ivan, următorul pe listă
Totodată, patronul bucureștenilor a anunțat că țintește la vară să-l aducă la FCSB și pe Andrei Ivan.
„Am încercat să-l iau pe Ivan, dar el avea o anumită clauză la Rapid Viena și nu putea pleca până în vară”, a spus Becali. Andrei Ivan a fost împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena până la finalul actualului sezon, austriecii putând activa în vară opțiunea de cumpărare.

Politica